PER REBRE PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS COMPLETI EL FORMULARI >>>>

Experiència i disponibilitat per a tota mena de taxacions a qualsevol barri del municipi de Granollers i tot el Vallès Oriental.

Centre, Can Bassa, Can Capella, Can Gili, Can Pobla, Can Puiggener, Can Quiroga, Can Serra, Can Sport, Can Torras, Can Viader, El Congost, El Palou, Font Verda, Les Gateres, Les Oliveres, Les Pavordes, Lledoner, Lourdes, Nord-Est, Nord-Oest, Polígon Industrial Nord, Polígon Industrial Sud, Poble Sec, Porxada, Riu Sud, Sant Jordi, Sant Miquel, Sud-Est, Sud-Oest,...

embed google maps

Els nostres arquitectes taxadors són experts en valoració per aplicació les normatives vigents que defineixen criteris, principis, definicions i metodologies d’obligat compliment en el seu àmbit concret d’aplicació i són fonament de per a l’elaboració de tota mena de valoracions amb finalitat de valor de mercat o garantia hipotecària.

ESTIMÀLIA ACTP SLP és una Societat Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)  formada per aquitectes amb dilatada experiència i compta amb col·laboradors experts en diversos camps de l'arquitectura legal i l'urbanisme. 

Taxació per a repartiment d’herències

Taxació per a divorcis

Taxacions per a garantia hipotecària

Taxacions per assessorament en compra venda

Taxacions per a l’administració

Taxacions singulars