PER REBRE PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS COMPLETI EL FORMULARI >>>>

Experiència i disponibilitat per a tota mena de taxacions a qualsevol barri del municipi de Vilanova i La Geltrú i tota el Garraf.

Centre, Barri Antic, Ribes Roges, La Geltrú, La Collada, La Geltrú Nord, La Collada de Canyelles, Les Roquetes, Vilanova Gran, La Geltrú Sud, La Geltrú Est, La Collada de Segur, Can Pacià, La Collada de l'Arborètum, Sant Joan, Sant Jordi, La Pineda, Vila-Seca, La Geltrú Oest, Sant Gervasi, La Xafranca, La Geltrú Mar, La Geltrú Marítima, La Geltrú Port, La Collada de Miralpeix, La Collada de Canyelles Nord, La Geltrú Residencial, Els Caputxins, Santa Maria de Vilanova, Sant Antoni,...

embed google maps

Els nostres arquitectes taxadors són experts en valoració per aplicació les normatives vigents que defineixen criteris, principis, definicions i metodologies d’obligat compliment en el seu àmbit concret d’aplicació i són fonament de per a l’elaboració de tota mena de valoracions amb finalitat de valor de mercat o garantia hipotecària.

ESTIMÀLIA ACTP SLP és una Societat Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)  formada per aquitectes amb dilatada experiència i compta amb col·laboradors experts en diversos camps de l'arquitectura legal i l'urbanisme. 

Taxació per a repartiment d’herències

Taxació per a divorcis

Taxacions per a garantia hipotecària

Taxacions per assessorament en compra venda

Taxacions per a l’administració

Taxacions singulars