PER REBRE PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS COMPLETI EL FORMULARI >>>>

Experiència i disponibilitat per a tota mena de taxacions a qualsevol districte de la ciutat de Terrassa i tot el Vallès Occidental.

Centre de Terrassa, Sant Pere, Santa Maria, Sant Llorenç, Can Anglada, La Maurina, Can Parellada, Les Fonts, Torre-sana, Ca n'Aurell, Sant Pere Nord, Vallparadís, Can Palet, La Cogullada, Poble Nou, Els Corts, Can Boada, Can Roca, Can Gonteres, Can Jofresa, Can Roca, Can Gonteres, Can Jofresa, Can Parellada, Roc Blanc.

embedgooglemap.net

Els nostres arquitectes taxadors són experts en valoració per aplicació les normatives vigents que defineixen criteris, principis, definicions i metodologies d’obligat compliment en el seu àmbit concret d’aplicació i són fonament de per a l’elaboració de tota mena de valoracions amb finalitat de valor de mercat o garantia hipotecària.

ESTIMÀLIA ACTP SLP és una Societat Col·legiada en l'Il·lustre Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)  formada per aquitectes amb dilatada experiència i compta amb col·laboradors experts en diversos camps de l'arquitectura legal i l'urbanisme. 

Taxació per a repartiment d’herències

Taxació per a divorcis

Taxacions per a garantia hipotecària

Taxacions per assessorament en compra venda

Taxacions per a l’administració

Taxacions singulars